Arrangementer

Kulturaften med Jytte Vikkelsøe 13 oktober 2023

Billede1
 
 
 
 

TangoBar inviterer til en spændende kulturaften med den kendte terapeut Jytte Vikkelsøe fredag d 13/10 kl 17-20 i Njalsgade 23D, Islands Brygge.

Kom og få en spændende og udfordrende input til kærlighedslivet, som de fleste af os jo ofte bøvler med. Nyd en god aften med andre mennesker, god mad og vin, og gå inspireret hjem.

Jytte Vikkelsøe er forfatter til bogen “Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte” og har deltaget i mange radio- og tv- programmer, bl a som ekspert i flere af DR2´s Temalørdage, blandt andre “Mor er den værste i verden”, “Hurra for krisen i parforholdet” og ikke mindst podcasten “Hjerteflimmer for voksne”. 

Jytte Vikkelsøe´s fokus, er at forstå  udfordringer, konflikter og andet kaos som dynamiske forandringsprocesser og spændende muligheder for vækst.

“Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte”

 
 
 
 

Kærlighedsbegrebet er udfordret i disse år. Til trods for skilsmisse-statistikkerne, håber vi stadig på at leve lykkeligt sammen til vores dages ende. Så hvorfor lykkes det ikke rigtigt for os ?

Denne aften udfordrer Jytte Vikkelsøe vores forestillinger om forelskelse, romantik og kærlighed, når hun kortlægger, hvorfor vi aldrig forelsker os i den forkerte, og hvorfor vejen til det kærlighedsliv, vi så inderligt længes efter, altid går gennem vores mest fastlåste parforholdskonflikter.

I hendes banebrydende bog “Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte” er en af de mest overraskende konklusioner, at de uoverensstemmelser, der senere ødelægger selv de bedste parforhold, er bygget ind i forelskelsen helt fra begyndelsen. Du falder kun for et menneske, der i sin personlighedsstruktur bærer kimen til konflikt med netop dig i sig.

Så kom og få en helt ny forståelse af kærlighedens forunderlige, livsgivende væsen og funktion, så parforholdet kan leve og blomstre – hvem ved… måske helt til døden jer skiller.

 
 
 
 
 
 
 

Praktisk info:

Vi åbner dørene kl. 16:00, hvor man kan komme og få ét glas vin eller andet, hvilket er inkl. i prisen.

Foredraget er fra kl. 17-19:00, med en pause midtvejs.

Efter foredraget bliver der serveret en god tapas kl. 19-21:00.

Pris for både foredrag, én gratis drikkelse samt efterfølgende tapas er 550 kr.

Tilmelding via Biletto

Scroll to Top