Fester & Arrangementer

Lej Tango Bar til små og store selskaber. Den store dansesal og caféen er tilsammen ét stort rum på 230 m2 og egner sig perfekt til stemningsfulde fester med mulighed for flot opdækket middag, dansegulv, barområde, danseundervisning, optræden.

Man kan leje hele stedet og selv stå for alt eller lade os om planlægningen, så man kan komme som gæst til sin egen fest. Vi kan også klare alle muligheder dér i mellem med fleksible festpakker, hvis du gerne vil stå for noget, men ikke alt.

Vi samarbejder med dygtige lokale kokke og leverandører af økologiske drikkevarer.

Desuden tilbyder vi tangoundervisning og danseoptræden ved arrangementerne og kan arrangere levende musik i forskellige genrer fra hyggepianist eller hyggeguitarist til optræden med sang, hvis du vil have et festligt indslag til din fest. 

 

Lokalet

Ja, vi viser frem mandage og onsdage kl. 14.00-15.00 og 17.30-18.00, søndage kl. 17.00. Hvis det ikke passer, så skriv og vi finder en tid. linus@tangourquiza.com

Brandvæsnet siger 150. Det idéelle er et sted mellem 40 og 100, men det er også hyggeligt, hvis man er færre, og muligt at være flere.Tango Bar kan indrettes lige til din størrelse fest.

Der er elevator og nem adgang til Tango Bar, som ligger i et højt stueplan.

Ja. Bordene står i kælderen og er firkantede 4- eller 6-mands festivalborde. Man skal selv bære dem op eller tilkøbe, at de bliver slæbt op. Man kan også bestille duge til bordene.

NEJ! Stolene er antikke caféstole opkøbt i Frankrig og England og  har oplevet meget, men kan ikke tåle, at man står på dem.

JA! Vi har et dejligt stort musikanlæg, du kan slutte din computer eller telefon til. Dog er der skrappe regler for lydniveauet, og derfor SKAL døre og vinduer være lukkede, når der spilles musik. Der må heller ikke pilles eller indstilles på anlægget. Sker det, skal vi have en lydtekniker ud, og det trækkes fra depositum.

Ja, men man skal betale for en vagt/vært fra kl. 20., da vi er pålagt opsyn med festerne i Tango Bar.

Man har sædvanligvis adgang fra kl.10.00. Er der særlige omstændigheder, barnedåb, tidligt bryllup, lignende, skal det aftales, hvis lokalet skal være klart fra kl. 09.00. Der kan festes til kl. 03, og lokalet skal være forladt og klart til rengøring kl. 04.

Det er kun muligt, hvis der ikke er andre aktiviteter i Tango Bar dagen før. Har man brug for ekstra forberedelsestid til en fest lørdag eller søndag, tilbyder vi at reservere stedet aftenen inden til den halve lejepris.

Den lille sal kan lejes oveni, hvis man har brug for ekstra plads. Er der tale om en baby i en barnevogn eller andre, der er afhængige af en lur ved store familiefester, kan man efter aftale godt få lov at låne salen til det uden ekstra omkostninger.

Rengøring og køkken

Det kan du godt. Og vi kan stadig hjælpe dig med resten, hvis du har brug for det. Dog ikke serveringspersonale eller hjælp til opvask, da det kommer med vores cateringkokke.

Vi har service til op til 100 gæster, men ikke anretningsservice og ikke køkkenudstyr. Køleskab og stort komfur med stor ovn til opvarmning af mad er til rådighed. Og en opvaskemaskine.

JA! Medmindre der er købt festpakke med mad og personale.

NEJ! Men lokalet skal afleveres helt klart til rengøring, og der må ikke være pynt tilbage eller våde pletter på gulvet.

Hvis du har spørgsmål, så skriv til os

Kontakt

Linus Aabye

Mail: linus@tangobar.dk

Tlf. 27 11 24 10

 

Myeonghwa Song

Lille sal

Mail: myeong@tangobar.dk

 

Scroll to Top