Konferencelokale

Invitér til konference eller større fællesmøde i Store sal hos Tango Bar – og giv jeres medarbejdere og/eller samarbejdspartnere en anderledes oplevelse med en helt anden atmosfære end normalt.
Brug f.eks. vores lokale til:

 • Konferencer
 • Større fællesmøder
 • Workshops
 • Teambuilding-events

Tango Bar ligger centralt på Islands Brygge, og der er både højt til loftet og store vinduer ud mod grønt område. I finder her det ideelle konferencelokale, der er designet til at engagere og facilitere jeres møder, konferencer eller workshops på et niveau, som standardmødelokaler sjældent opnår.

Med plads op til 150 personer, vil Store sal ikke blot rumme jeres arrangement; den vil løfte det.

I en by, hvor pulsen slår i kreativitetens og innovationens takt, tilbyder Tango Bar konferencelokaler med et sjældent, inspirerende og sydlandsk touch. Vores døre står åbne for jer, der søger et unikt sted til at skabe nye idéer, fordybelse og fællesskab

I Store sal finder I følgende faciliteter, der gør det nemt og hyggeligt at holde jeres konference hos os:

 • Op til 140 siddepladser med mulighed for leje af yderligere pladser
 • Service til op til 100 personer med mulighed for at leje yderligere
 • 13 caféborde og 50 wienerstole, samt firkantede selskabsborde i forskellige størrelser
 • Et fint, stemt piano til fri afbenyttelse for kompetente hænder
 • Lydanlæg med fire højtalere og fire subwoofer
 • Projektor og lærred, der er 3,5 m. bredt

Understøt jeres idéer og visioner i et lokale, hvor lyset kan dæmpes og indfange den perfekte stemning, når I skal fremvise noget på det store lærred. Og skab den helt rette atmosfære med vores planter på hjul, der kan flyttes lige derhen, hvor I ønsker dem.

Vores caféborde er håndlavede af rester fra det ægte trægulv og fortæller en unik historie, der
viderefører den rige historie, som omgivelserne hviler på – hvori der tidligere her ligget både et teater
og en brandstation.

Lad Store sal være dét sted, hvor I kan skabe rammen for jeres egen konference oplevelse.

Tilbring dagens timer hos Tango Bar, hvor arbejdsroen og en anderledes koncentration hurtigt indfinder sig i de rolige og grønne omgivelser, på trods af, at I kun er 10 minutter fra Rådhuspladsen – det vil føles som en helt anden verden.

 • Vi ligger ikke kun centralt på Islands Brygge, men også let tilgængeligt hvad angår transport:
 • Hurtig adgang via bus fra Hovedbanegården og tæt på metroen
 • Nem rute uden om indre by via Amagermotorvejen for bilisterne
 • Egen parkeringsplads, der gør det nemt at holde tæt på for jeres kørende deltagere
 • Mulighed for cykelparkering i stativerne på de grønne arealer på parkeringspladsen

Til Store sal er der desuden også tilknyttet en elevator, der giver nem adgang til Tango Bar, som er placeret i et højt stueplan. I finder derudover to unisex-toiletter, lige uden for dørene til Store sal – hvoraf det ene er et handicaptoilet.

Store sal i Tango Bar er ikke blot en facilitet eller et tomt rum. Det er et personligt sted, hvor I med det samme mærker varme, charme og en sjæl, der summer af historie og kultur. Inspireret af det argentinske miljø, emmer lokalet af sydlandsk stemning og atmosfære.

Udsigten ud til kanalen indbyder til stille refleksion, og den velovervejede blanding af inventar og interiør taler til sanserne og understøtter den transformative kraft, et velvalgt mødested kan have.

Det tekniske udstyr er en afgørende faktor for ethvert vellykket arrangement, og hos Tango Bar, har vi udstyret – eller kan vi skræddersy det præcis til jeres behov. Det store projektorlærred står klar til at præsentere jeres projekter og idéer i stor skala. Og lokalet giver jer mulighed for at ’tænke store tanker’, mens I er omgivet af en atmosfære, der næsten får jer til at glemme, at I er på arbejde.

Lokal mad og drikke

Ud over det tekniske, er det mindst lige så vigtigt, at I har god forplejning, der kan nydes af alle jeres deltagere. I Tango Bar værner vi om en tilgang, der inviterer til samarbejde med lokale restauranter, caféer og bagere, hvilket styrker fællesskabsfølelsen og den lokale tilknytning.

Vi har derfor indgået et samarbejde med lokale leverandører af mad og drikke, der komplimenterer vores fysiske rammer til perfektion – og som I kan nyde til både morgenmad og frokost.

Når dagen er omme, ønsker vi at efterlade jer med en følelse af, at I ikke blot har været på ‘endnu en konference’, men i stedet har oplevet noget, som I ikke vil glemme.

Med Store sal tilbyder vi et konferencelokale, hvor hverdagen og arbejdsdagen bliver til noget anderledes og særligt. Giv jer selv og jeres kolleger den gave, det er at arbejde fra Tango Bar for en dag.

Kontakt os, og hør mere

Hvis du har spørgsmål, så skriv endelig til os

Daglig leder af Tango Bar:

Linus Aabye
E-mail: linus@tangobar.dk
Tlf. 27 11 24 10

Ansvarlig for ’Lille sal’:

Myeonghwa Song
E-mail: myeong@tangobar.dk

Scroll to Top