Holdoversigt

I stedet for at tilmelde dig et abonnement, kan du også benytte dig af vores drop-in timer til en fast pris per gang. 

125 kr. pr. gang
 
 
 

Vi alternerer ugevis mellem undervisning i tangoens tro følgesvende tangovals og milonga.

Har I i forvejen kendskab til de to stilarter, kan I fordybe jer i ugens figur, mens begyndere og mindre rutinerede i genrerne her har chancen for at få rytmen og grundfigurerne forklaret forfra hver gang.

Ulige uger: milonga
Lige uger: vals

Niveau: fra fortsætterniveau og op
Undervisere: Camilla & Linus
Abonnement: 375 kr. pr. måned. 
Drop in: 125 kr. pr. gang.

Start når du vil!

Abonnement -
Drop in -

Tango Bars practica er vores ugentlige øveaften for elever og andre, der har lyst til at deltage i den uformelle stemning. 

As a tango dancer, you want to feel the connection to your partner, the floor and yourself. This class can help you to connect to yourself through various physical exercises. The exercises will be focused on strengthening your muscles and joints and increasing the awareness of your own body, which can be useful not only for your tango body but also for your general body conditions in everyday life.

Abonnement -
Drop in -
 

Ved siden af den ugentlige undervisning er det meget gavnligt og hyggeligt at kunne øve sig. Det er sådan man tilegner sig dansen. Ved abonnementstilmelding til ét af skolens hold får du adgang til at tilmelde dig skolens guidede søndagspractica (øvetid) kun for elever.

 

Privattimer kan tages både individuelt og som par. Meget i tangoens væsen lægger op til at studere på egen hånd og ikke kun i holdundervisning. I privattimerne har vi en større mulighed for at formidle dansen med mere eksempel og mindre ord og give individuel vejledning. Privattimer er desuden altid et alternativ til dem, der ikke kan få logistikken til at passe med andre tilbud.

 

Kontakt os på mail eller telefon:

Linus
linus@tangourquiza.com
tlf: 27 11 24 10

Camilla
camilladahlgreen@gmail.com
tlf 25 72 02 88

Scroll to Top